STEUN ONS!

eu   space sculpture is een VZW die haar doelstellingen kan verwezenlijken dankzij subsidies, sponsors en uw giften en steun. Uw lidmaatschap ondersteunt de duurzaamheid van onze vereniging!

Een gift doen

Lid worden

Indien u lid wenst te worden van de VZW Europese Ruimte voor de Beeldhouwkunst, nodigen wij u uit om ons uw gegevens en vragen via dit e-mailadres toe te sturen.

EEN GIFT OVERMAKEN

Sinds 26 februari 2018 werd binnen de Koning Boudewijnstichting een Fonds Vrienden van Espace Européen pour la Sculpture opgericht om de steun aan de vereniging te organiseren en fondsen te verzamelen bij de donateurs.

Indien u het wenst, kunt u ook een gift overmaken als volgt:

  • op de rekening bij bpost Bank IBAN: BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met de vermelding +++018/0240/00032+++.
  • of via deze link Fonds KBS

Voor elke gift van 40€ of meer per jaar geniet de schenker een belastingaftrek van 45% overeenkomstig de geldende wetgeving.

Uw lidmaatschap als toegetreden lid?

  • U wordt uitgenodigd op alle door de vereniging georganiseerde evenementen (vernissage, tentoonstelling, colloquia, bezoeken, enz.).
  • U ontvangt op regelmatige tijdstippen via e-mail de nieuwsbrief van de vereniging met de agenda van de activiteiten van de vereniging en nieuws over de kunstenaars die op de tentoonstellingen zijn tentoongesteld

Wij danken u voor uw interesse en uw vrijgevigheid ten aanzien van eu   espace sculpture.

Het Uitvoerend Comité

Volg ons op sociale netwerken

Schrijf u in op onze Newsletter